28 серпня 2024

Літні історії PRO-читачів. Читацький контент

Друзі, ось і завершується ще одне насичене, цікаве і корисне бібліотечне літо.
Програма літніх читань «Канікули з книгою 2024», реалізована працівниками сектора абонемента, для учнів 5-9 класів, добігає кінця. Цикл інтерактивних заходів під спільною назвою: літній табір корисних навичок «PRO-ЧИТАННЯ», реалізовувався протягом 12 тижнів. Давайте згадаємо, як все було:
Згідно з рекомендаціями науковців, реалістичний термін впровадження нової звички – приблизно десять тижнів, у середньому – за 66 днів. Сподіваємось, вам вистачило літа, аби прочитати купу нових книжок та дізнатись про різноманітні звички і навички, які просто необхідні для гармонійного розвитку, вашої реалізації, побудови стосунків та досягнення мрій у майбутньому. Тому пропонуємо вам ще трошки пограти у квіз для просунутих читачів:
Переможці та активні учасники Програми літніх читань «Канікули з книгою 2024», потраплять до обласного фіналу Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання - 2024» у Херсонської області. Адже читання – це неодмінно шлях до успіх та перемоги. Дякуємо усім, хто провів це літо разом з бібліотекою, у нас для вас ще багато цікавого, нехай приємні спогади та корисні поради стануть у пригоді в новому навчальному році.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік