25 серпня 2024

Дар свободи, волі, незалежності!

23 та 24 серпня вся наша країна відзначала важливі для України свята, адже вони є результатом довгого історичного шляху нашого народу до здобуття омріяної самостійності держави України.
На кожні свята майорять над містами і селами синьо-жовті прапори нашої державної суверенності та незалежності.
І кожна дитина, що несе у руках такий маленький прапорець, повинна усвідомити все значення, що містить у собі цей символ.
Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки прийшла на допомогу батькам і вихователям, щоб через книгу, казку та розповідь донести до маленьких херсонців факти становлення цих державних свят України.
Діти з увагою та зацікавленістю слухали розповідь про історичні події часів Київської держави, коли виникли і закріпились майбутні державні символи, проймались гордістю за бойовий дух та рішучість наших предків у збереженні та відстоюванні цих символів, впевнено відповідали на питання патріотичної вікторини.
А завзятість та веселе змагання при виготовленні синьо-жовтих прапорців були достойним завершенням зустрічі.
Діти сповнилися духом патріотизму та шани до своєї держави, поваги до її державних символів, зокрема до нашого синьо-жовтого прапору.
Сформовані змалечку патріотичні погляди будуть основою для становлення життєвих принципів, для піклування про розквіт рідної землі та оборони її від посягань усіляких ворогів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік