30 серпня 2024

Мрії, що надихають на навчання

Ось і добігає кінця веселе, грайливе, барвисте літо, яке для читачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки було книжково-мрійливим. Майже дев’яносто днів малюки дізнавалися та занурювалися у книжкові мрії літературних персонажів, мріяли самі, надихалися на навчання, розвивалися, намагалися ставати кращими. Нарешті настав час мрійливого фіналу.
Завітавши до старт-студії порад, яку організували працівники молодшого відділу, більш маленькі учасники Програми літніх читань «Канікули з книгою-2024», сівши у потяг мрій, відправилися до Країни Чудес, де на них чекали казкові герої з розвагами і завданнями різного характеру – від складання нового сюжету казок до вигадки-забави «Намалюй свого героя казки».
Більш дорослі і вже досвідчені учасники, котрі мають деякий читацький стаж, розмірковували про мрії, що надихають на навчання, про майбутній навчальний рік, про книги і знання, які наповнюють кожного ентузіазмом і бажанням далі рости. Взявши участь у інтелектуальних змаганнях, юні мрійники довели, що навчання – це не просто процес накопичення інформації, це активний і творчий пошук, який допомагає розкрити свій потенціал.
Отже, мрії, як книжкові так і справжні це не просто фантазії чи наївне уявлення про майбутнє. Це потужний інструмент, що мотивує на навчання і розвиток, а книжкові літературні фантазії - поштовх і допомога нашим читачам розкрити певні здібності, сформувати цілі та надихнути на досягнення успіху в майбутньому. Тож, МРІЙТЕ! ЧИТАЙТЕ! ДОСЯГАЙТЕ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік