15 грудня 2021

Вдосконалюємо професійні навички

У наш час бібліотекар - це не лише книжковий експерт, а й  журналіст, сценарист, креативний організатор,  мультиплікатор та блогер. Це людина, яка постійно перебуває  у пошуці нових цікавих форм роботи та комунікує з реальними і віртуальними користувачами бібліотеки. Щоденно бібліотекарі створюють мультимедійні повідомлення, наповнюють тематичні ресурси, і поширюють їх через різноманітні канали комунікації. Тож дуже актуальним постає  питання написання якісного контенту. З цією метою в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки було організовано «Школу бібліотечного блогера.» Під час чергового заняття модератор навчання Ірина Срібна разом із колегами-бібліотекарями пригадали  особливості створення мультимедійних повідомлень, стандарти  журналістики та особливості сучасного правопису. 

Під час практичної  частини учасники  тренінгу змогли застосовували свої знання на практиці та удосконалювали навички написання інформаційних повідомлень. 

Наприкінці заходу в рамках «Національного тижня читання» усі учасники обрали  для себе корисну тематичну книжку.  

  
З нетерпінням чекаємо наступного заняття, під час якого секретами літературного коучингу  з колегами-бібліотекарями поділиться письменниця – Юлія Чернієнко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік