21 грудня 2021

Сьогодні в нас казкове свято, гостей запрошено багато

Про зустріч зі Святим Миколаєм мріє кожна дитина, адже бажає особисто розповісти про свої добрі вчинки та гарну поведінку. А хтось і вибачитись за  нечемність, маючи надію на підтримку Святого.

І сьогодні у вихованців  2-х класів школи № 28 була така нагода, адже вони завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, де на них і чекала така довгоочікувана зустріч.

На самому початку відбулася розмова з Мудруном, який мусив поговорити  з гостями та переконатись, що вони заслуговують на спілкування з Миколаєм. Звісно, діти багато знали про життя і діяння  Святого, історію свята та особливості його проведення в Україні. 


Довгоочікуваний гість з’явився, як завжди, у супроводі своїх помічників Ангелика та Антипка. Саме вони і розпочали ігри та забави. Діти розгадували загадки, ребуси, впізнавали казкових персонажів, які були вбрані у карнавальні костюми.

Миколай же розважав хлопчиків і дівчаток суто зимовими іграми – «Сніжки» та «Лижні перегони».



А яке ж свято без запальних танців? Звісно ніяке… Тож завершилась ця приємна зустріч ритмічними рухами під знайомі новорічні мелодії. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік