24 грудня 2021

Подарунки під ялинку!

Напередодні новорічних свят на дива й подарунки очікує не лише малеча, а й дорослі. 23 грудня Національна бібліотека України для дітей організувала Форум партнерів «Бібліотека. Влада. Громада», під час якого відбулося урочисте відзначення лауреатів Почесного списку Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, нагородження переможців Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей та презентація нових бібліотечних просторів.


Гостями події стали представники Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту моніторингу соціальних прав Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, громадські діячі, видавці, письменники, художники-ілюстратори, друзі та партнери бібліотеки з реалізації важливих проєктів, представники обласних бібліотек для дітей України.

Лауреатами почесного списку Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY стали письменники, ілюстратори та видавництва серед яких: Сашко Дерманський, Іван Андрусяк, Владислав Єрко; видавництва: «Віват», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Видавництво Старого Лева» та інші.

 
Знаковою подією для Херсонської обласної бібліотеки для дітей стала перемога у «Всеукраїнському огляді-конкурсі обласних бібліотек для дітей 2021» у номінації «Інформаційні технології в роботі бібліотек» за проєкт «Використання VR-технологій для промоції бібліотеки та читання».



Ця перемога  та подарунки мотивують колектив Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на нові звершення та досягнення у 2022 році!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік