20 грудня 2021

Веселиться дітвора від Миколая до Різдва

Чи очікував хтось із вас зустріти Святого Миколая? А ось читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки його зустріли!

Саме 19 грудня учасники клубних об’єднань книгозбірні зібралися разом аби вирушити у подорож на святковому експресі, під час якої на них чекало багато пригод та несподіванок.

І першим неочікуваним сюрпризом виявився безбілетний пасажир – веселун та пустун Олаф. Аби дітлахам не було сумно їхати, він запропонував погратися. Спочатку діти влаштували таку сніжкову заметіль, що потім довелося долати величезні кучугури.





Діставшись до «Міста казкових феєрверків», на дітей чекала нова зустріч з відомим диснеївським персонажем. Ним виявився Міккі Маус. Разом з Міккі діти пригадали традиції новорічно-різвяних свят у різних країнах світу, адже він ще той мандрівник!




Під час подорожі була і неприємність – зламався двигун. Ремонтні роботи проводили усі гуртом: Баба Яга, Папус, Міккі і вся весела когорта дітей. Ритуальний танок виконували, на мітлі літали, на лижах каталися. Одним словом, робили все, щоб потяг швидше рушив.





Диво сталося! «Вітальна» зупинка принесла новий сюрприз – зустріч із Миколаєм. Він привітав малечу і дорослих, похвалив, що цілий рік були трудолюбивими, чемними. Святий Миколай, як справжній чарівник, приготував для дітвори «солодку» гру, а діти влаштували концерт з віршами, цікавими історіями та піснями.






Миколай разом з дітьми радів, співав пісень, а на прощання подякував за такий прийом та побажав гарних успіхів і здоров’я! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік