22 грудня 2021

Новий рік, Новий рік - йде, як добрий чарівник!

Наближається чудове та улюблене усіма свято - Новий рік. Це найдобріша «зимова казка», яка наповнена радістю, блиском мішури й запахом мандаринів. Ця пора наповнена магічною атмосферою: чарівна природа, оповита снігом, звідусіль ллються різдвяні пісні, які піднімають настрій. Зимова погода дарує відчуття спокою і радості. Кожен малюк очікує побачити під ялинкою приємний сюрприз від самого доброго, лагідного і чуйного чарівника у світі - Діда Мороза. 

Саме на таке диво, зустріч з Морозом, сподівалися  малюки 1-В класу Херсонської багатопрофільної гімназії №20, які завітали до Обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Та несподівано до читайликів, із самісінького дрімучого лісу, прилетіла Баба Яга, яка забажала виконати роль Діда Мороза. Розважати дітей – гратися, співати, танцювати, як виявилося не така вже й проста, а клопітка робота. Але Ягуня впоралася із усім, бо на допомогу їй прийшов відомий персонаж та помічник сніговик Олаф.


Майже кожному присутньому він подарував свої «гарячі» обійми, від яких потрібно було мерщій зігрітися, бо стало трішечки зимно.



Але, незважаючи на це, забави та розваги продовжилися і всі діти отримали солодощі, які передав їм Дід Мороз. Наприкінці свята Олаф сповістив, що довгоочікувана зустріч із срібноволосим та сивобородим чарівником обов’язково відбудеться, а в новорічну ніч неодмінно здійсняться всі бажання.  

Тож, усіх з наступаючим 2022 роком! Нехай Новий Рік буде таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік