16 грудня 2021

Яскравий початок VI Південного фестивалю книги та читання “Книжковий Миколай”

Сьогодні  читальна зала Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки стала епіцентром літературних подій Херсонщини.  Гостями першого дня книжкового фестивалю стали письменники: Альона Мовчан, Анатолій Шкарін та Юлія Чернієнко.




Разом із письменниками говорили про роль книги в житті людини, ділились емоціями та думками про прочитані книги. Автори розповіли цікаві історії про написання власних книг та презентували новинки із творчого доробку. В рамках національного тижня читання письменники запропонували до прочитання твори класиків та  сучасних письменників.

Зустрічі проходили у святковій вітальні Дніпрової Чайки у форматі відкритих офлайн і онлайн зустрічей. Письменники разом із модератором подій Іриною Срібною пограли у "Чобіток сюрпризів", відповідали на цікаві запитання глядачів, зачитували поезії та цитати з улюблених книг, а також ділилися планами на майбутнє.



Не обійшлося й без подарунків - пані Альона подарувала читачам бібліотеки  свою новеньку книжечку, за що їй щиро вдячні.


Вже завтра на нас чекають нові цікаві зустрічі з письменниками Херсонщини та Львова, тож будьте уважними і слідкуйте за прямими трансляціями на фейсбук - сторінці бібліотеки! :) 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік