22 грудня 2021

У королівстві чародійки Вілени: новорічне реаліті-шоу

Новорічні дива у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки в самому розпалі! Сьогодні до читальної зали завітали учні 3-го і 4-го класів школи №25 та п’ятикласники із гімназії №16.

Дітлахи стали учасниками новорічного реаліті–шоу та потрапили у справжнє королівство чародійки Вілени.

Дітей захопив феєрверк ігор та розваг. Перше змагання – новорічні загадки, які приготувала чарівниця. На другому етапі учнів чекав новорічний хіт- парад. Далі стартували зимові спортивні розваги: школярі азартно влучали сніжками в мішень, складали кубики із зображенням героїв книги «Холодне серце», продемонстрували свою спритність, граючи в більбоке.


Завершилося реаліті–шоу святковою дискотекою. Юні екстремали повинні були не тільки танцювати, а ще й пройти випробування: під час рухів не зачепити жодної бурульки.

Чарівниця Вілена пригостила всіх дітей новорічними смаколиками та запевнила кожного, що мрії обов'язково здійснюються! 

А п'ятикласники взяли участь у бібліомарафоні «Традиції святкування Нового року». Школярі не лише дізналися як святкують Новий рік у різних країнах світу, а й  закріпили свої знання англійської мови з теми «Holidays and traditionals».

Діти читали англійською і перекладали , змагалися в грі «Поєднай свято і дату англійською»,  порівнювали святкування Різдва Великобританії та України, завзято розповідали  про свої новорічні традиції.

Свято пройшло в дружній та веселій атмосфері. Кращі знавці отримали подарунки-сюрпризи.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік