20 грудня 2021

Прийшов Миколай, швидше двері відкривай!

Багато хто з людей вірить у чудеса, а діти – особливо і цикл новорічних свят – це і є чари в чистому вигляді. Зимові святки обов’язково і майже завжди  супроводжуються виконанням бажань і добрими дивами. 

Для вихованців Центру дошкільної освіти «Умка» сюрпризи та дива оживали  із самого ранку, бо молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відкрив таємничу завісу свого театру і малеча опинилася у справжній казці! 


Бурхливими оплесками маленькі читайлики зустріли Святого Миколая, який, за традицією, приготував для слухняних дітей подарунки, а для бешкетників – різочки. Та перш ніж розповісти Чудотворцю про свої гарні вчинки та добрі діяння хлопчики та дівчатка почали чаклувати, і… начарували купу снігу, для того, щоб погратися у сніжки. 

Потім по цьому ж сніжку всім закортіло веселою юрбою покататися на лижах. Та ця розвага виявилася дуже нелегкою, бо перешкоди зустрічалися з усіх боків.


Нарешті награвшись та набавившись, малюки почали свої розповіді про хороші, славні, добрі вчинки, про свої досягнення, перемоги та таланти.

І найяскравішим талантом усіх присутніх виявилася здібність рухатися в такт веселої музики. 

Тож, передноворічна казка завершилась запальними танцями. А що ж далі? А далі, попереду, наступна не менш чарівна, загадкова, хвилююча подія – зустріч Нового року!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік