10 грудня 2021

Життя у місті VS життя у сільській місцевості

«Де, на вашу думку, краще жити - у великому місті чи у сільській місцевості» Саме таким нескладним запитанням розпочався «гарячий» мовний батл між волонтерами з США – Paul Daines та Великобританії – Benjamin Turner й учасниками English Speaking Club з різних куточків України.

Ми нагадуємо, що Херсонський інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», що діє у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки продовжує роботу англійського розмовного клубу в режимі онлайн та офлайн щопонеділка та щочетверга о 16.00. 

Вже стало традицією розпочинати кожну зустріч з вправи «айсбрейкер», яка допомагає усім учасникам налаштуватися на роботу та почати говорити англійською мовою перед іноді незнайомими людьми. Цього разу фасилітаторка клубу запропонувала попрацювати з незвичайними картинками та придумати їм назви та меми.



Ця вправа розвеселила наших присутніх, адже кожен з них має чудове почуття гумору. Після цього ми перейшли вже до нашої теми, яка була присвячена стилю життя, а саме «Життя у місті VS життя у сільській місцевості». Як завжди клубівцям було запропоновано відповісти на декілька питань до теми, а також порівняти стилі життя в Україні, Сполучених Штатах Америки та Великобританії, адже наші друзі-волонтери саме проживають у передмістях США та Англії. Після такого жвавого обговорення ми перейшли до наступної вправи «Дебати», де об’єднавшись у команди, учасники зазначали усі плюси проживання у місті та сільській місцевості.  

Наостанок ми залишили декілька хвилин для питань до волонтерів стосовно англійської мови та життя в англомовних країнах. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік