17 грудня 2021

Сучасним дітям про видатних дітей

«Знайди свою книгу!» Саме під таким гаслом проходить «Національний тиждень читання», ініційований Українським інститутом у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. 

У відділі естетичного виховання 15 грудня став днем біографічних сторіз «Сучасним дітям про видатних дітей».

Із неймовірно цікавою серією книг «Життя видатних дітей» бібліотекар відділу познайомила читачів книгозбірні.


Вони дізналися не тільки історію її створення, за яким принципом будувався матеріал в кожній книзі, а й познайомилися з дитячими роками видатних митців різних часів та народів. Ця серія стала справжнім відкриттям для багатьох дітей.

Майбутніх музикантів зацікавили дитячі роки Вольфі Моцарта. А яким його побачила авторка Ірен Роздобудько діти прочитали з книги та переглянули відео, підготовлене працівниками відділу до 265-річчя з дня народження австрійського композитора, музиканта-віртуоза Вольфганга Амадея Моцарта.



«Знайти свою книжку» мали змогу і дорослі читачі, адже в основі розповідей лежать факти з дитинства геніальних особистостей світової та української культури, мистецтва, науки. Батькам і вчителям стануть в нагоді у вихованні дітей такі життєві історії.


Запрошуємо всіх  долучитись до участі у запропонованих заходах тижня, що проходять у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки та знайти СВОЮ книгу! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік