20 грудня 2021

В шапці невидимці Миколай несе гостинці

19 грудня в Україна відзначають Свято Миколая і саме в цей день маленькі пізнайлики завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Це свято пов’язано з постаттю Миколая Чудотворця, який був доброю людиною та допомагав бідним і знедоленим.

Бібліотекар сектору періодичних видань прочитала  оповідання про життя Миколая, та про його вчинки в журналі «Крилаті». Бо усе життя присвятив Миколай добрим справам, зціленню хворих, захисту людей від незгод та небезпеки.  Люди Чудотворця люблять та шанують. А  особливо діти чекають на це свято,  тому що Миколай дарує їм подарунки.



Маленькі читачі залюбки поділилися своїми сімейними традиціями святкування  та розповіли про даруночки, що залишив Миколай під подушкою.


А за допомогою веселої вікторинки малеча довідалась про те, як святкують це свято в інших країнах, хто така Баббо Натале, що спільного між Святим Миколаєм та Пер Ноелем. 

Поспівавши весело святкових пісень, дітвора почала робити святкову поробку – чарівний чобіток, який  стане гарною прикрасою в домівках наших відвідувачів. А наприкінці зустрічі слухняні та виховані читачі книгозбірні  отримали солоденькі гостинці, які передав Миколай.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік