15 грудня 2021

«Кольорове читання» non-stop

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки набирає оберти «Кольорове читання», що проходить в рамках Національного тижня читання. Середа – День жовтої книги. Кольору сонця та свята, адже саме у вбранні цього кольору сьогодні до бібліотеки завітав Святий Миколай, щоб привітати учнів 1-го класу ЗНЗ№25.



Зимові святкові змагання розгорнулися у відділі дошкільників та учнів 1-4 класів. Малеча із задоволенням брала участь у всіх забавках, що приготував для неї Святий Миколай: веселі танці, перегони на лижах, літературна вікторина і все це - з казковими персонажами лялькового театру.



А про героїв улюблених казок спілкувалися в медіа-центрі, де діти охоче пограли у бук-квіз «Читання з великого екрану». Це було справжнє випробування для їхньої читацької ерудиції - за уривком твору потрібно було відгадати не лише персонажа, а і книжку та її автора.


Юні читайлики блискуче впоралися з таким непростим завданням, адже недаремно своїм улюбленим місцем відпочинку вони вважають бібліотеку.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік