23 грудня 2021

Мчить святковий експрес до новорічних чудес

Справжнім дійством для учнів 4-х класів школи №55 та 3-в класу гімназії №20 стала подорож святковим експресом, під час якої на них чекала неймовірна та сповнена несподіванок пригода.

Провідник разом з веселою та дружною компанією дітей зустріли на своєму шляху сніговика Олафа, пустунку Бабу Ягу та тревел-блогера Міккі Мауса, які розважали, веселили, гралися з галасливою дітворою. 

Вони, навіть, намагалися усунути несправність потягу, яка сталася через  заметіль. А її влаштував бешкетник сніговик Олаф, тому що загрався з дітьми в сніжки і не контролював ситуацію.




Міккі розповів дітям про своє хобі. Він, подорожуючи країнами  світу, збирає най-най-незвичайні капелюшки. А щоб їх побачити та ще й приміряти, запропонував гру. 




А ось Баба Яга придумала для діток перегони на мітлах та запальні танці.


Фіксик Папус, як справжній майстер, прийшов на допомогу та полагодив експрес своїми чарівними інструментами. Діти ж залюбки підтримали його.



Святкова подорож до новорічних чудес вийшла на славу! 


Довідка: Святковий експрес відправляється в Країну новорічних чудес кожного року зі станції «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки» в передноворічні дні.   


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік