23 грудня 2021

Прийшла зима - час творити дива

Ось і прийшла найбільш очікувана пора року діток і багатьох дорослих. Час, коли всі мимоволі починають вірити у дива, чекати снігу і веселих свят. Тому і наші маленькі читачі – учні 3 та 4 класів ЗОШ № 25 -  завітали до відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, щоб підготуватися до новорічних дійств.  

Разом із бібліотекарем діти віртуально помандрували по різних країнах, щоб дізнатися, хто приносить подарунки в новорічну ніч, та як вони потрапляють до їхньої оселі.  Виявляється, що у кожного народу є свій чарівник і у них є свій персональний спосіб проникнути в святковий будинок: американський Санта Клаус подорожує по повітрю на оленях і входить в оселю через димохід, Йоулупуккі – Фінляндія – багато років тому носив цапову шкуру і подарунки розвозив на ослі. Але найпершим у світі почав обдаровувати всіх дітей Святий Миколай. 



На дітей чекає багато новорічних подій та пригод, але зараз на черзі – Новий рік.

Напередодні новорічних свят у кожному домі з’являється зелена красуня - ялинка. Традиція її ошатно наряджати до нас прийшла давно. Тому і у новорічній майстерні відділу діти готувалися до свята - виготовили ялинкові прикраси. Під час роботи витав новорічний настрій - юні читачі співали колядки та щедрівки. 







Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік