09 грудня 2021

Як впоратися із зимовою депресією?

Як тільки розпочинаються зимові холоди, падає настрій, мучить сонливість, знижується працездатність. Такий  афективний розлад сучасні вчені називають сезонною  депресією. На запитання «Хто відчуває  на собі  негативний вплив зимових холодів?» всі учасники заходу підняли руки. 

Як же можна впоратися із зимовою депресією?

Наприклад, завітати до Херсонської обласної  бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, де можна знайти книги на всі смаки.

Не всі уявляють, скільки користі для здоров’я приносить занурення у книжкові світи. Читання – це універсальна пігулка проти депресії: настрій поліпшується, душа подорожує країною фантазій, де не існує розчарувань та негараздів.

А ще у книгозбірні можна поспілкуватись з фахівцями в різних галузях. Цього разу  експерт компанії Нове Життя (New Life) Володимир Моргун  порекомендував дотримуватися таких правил взимку:

1.Дбайливо ставитися до режиму дня, режиму сну та харчування, уникати стресових ситуацій.

2.Намагатися максимально часу проводити на сонці на вихідних, ходити в парк чи ліс на прогулянки.

3. Не давати собі надмірні навантаження в спорті чи роботі, робити дихальні вправи.

4.Спілкуватись з друзями, рідними.

5.Робити все із задоволенням для себе.


А щоб поповнити свій організм вітамінами та мінералами, можна використовувати еліксири та екстракти лікарських рослин за унікальною формулою  «39 трав», яку розробили українські  фахівці.

Під час зимових канікул дехто подорожує в теплі країни, підзаряджаючи свої «батарейки» до весни.  Але в цьому році бажано уникати поїздок, щоб не випробовувати вдачу на рахунок здоров’я.

І обов’язково завітати до бібліотеки та обрати собі класну книгу, яка підніме Вам настрій!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік