30 грудня 2021

Сюрприз під ялинку

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки весело та гамірно, адже у дітвори розпочалися канікули. В передноворічних приготуваннях корисною є будь-яка цікава інформація. У відділі естетичного виховання зібралися читачі та учні школи комп’ютерної грамотності  «Робокод», щоб більше дізнатися про традиції зимових свят. Діти з цікавістю слухали про те, як відзначають новорічно-різдвяні празники у різних країнах, хто головний чарівний гість, який приносить подарунки дітям.

Тема зустрічі присвячена дуже важливому моменту - подарунковому етикету.



Бібліотекар розповіла, що є загальноприйняті правила дарування, а є особливі або виняткові, які використовують і в новорічних святкуваннях. Взагалі, дарувати подарунки – це майстерність, а під Новий рік, тим паче, адже хочеться зберегти атмосферу таємничості, здійснити чиюсь мрію, інколи підняти настрій.

Учасники заходу розповіли, що новорічні подарунки прийнято дарувати в упаковці, святковій обгортці. А ось якою вона буде, залежить від креативності того, хто його дарує.


Діти виготовили скриньки-упаковки, які збережуть таємницю подарунків для рідних та близьких до настання новорічного чуда.

З Новим роком вас, наші любі читачі! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік