28 грудня 2021

Коли сніг пахне мандаринками

Новий рік – особливе свято, як для дітей, так і для дорослих. Це завжди гарний настрій, передноворічна метушня, новорічні прикраси, несподівані сюрпризи під ялинкою та запах мандаринок.

А коли за вікном кружляє сніг та легкий морозець, поспішай на цікаву святкову зустріч зі своїми бібліотечними друзями до нашої бібліотеки.

Саме така зустріч відбулася у секторі абонемента Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, під час передноворічного засідання клубу «Бібіліокафе».


Під час пізнавально-розважального заходу діти дізналися багато цікавих фактів про новорічні традиції у різних країнах, граючи у вікторину на базі платформи Kahoot. 


Дуже весело було нашим читачам малювати новий рік, а точніше, те, що з ним асоціюється з заплющеними очима. Звичайно, кожен добре впорався з цим завданням. 

Також  дівчатка на швидкість згадували та записували всі речі, які є невід’ємним атрибутом новорічних свят.


Під кінець читачі переглядали ілюстрації з кращих новорічних мультфільмів та вгадували їх назви. Улюбленими мультфільмами виявилися «Крижане серце» та «Як Грінч викрав Різдво». 

Отже, всі книгомани отримали масу позитивних вражень та гарний настрій, а ми з нетерпінням будемо чекати на зустрічі у наступному 2022 році!

Нехай для кожного нашого читача ця зима буде казковою, нехай вона буде пахнути шоколадом, мандаринками, грітися гарними книгами та приємними зустрічами.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік