13 грудня 2021

Бібліомалята у пошуках зими

Зима - чудова пора магії, казки та свят, її однаково люблять, як дорослі, так і діти. Ось і юні читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на неї вже просто зачекалися. Так-так, і хоч за вікном ще немає снігу та льодової ковзанки, бібліомалята до зими готові. 

Під час нової зустрічі учасники розвиваючої студії для дошкільників не просто ознайомилися з усіма ознаками зими в секторі періодичних видань, а дізналися, як вода стає твердою, або змінює свій стан утворюючи неймовірні візерунки. Цей процес так захопив читачів, що вони спробували повторити магію зимового візерунка, але вже з паперу. Тому кожний мав змогу понести додому частинку зимового дива у вигляді сніжинки.




У відділі естетичного виховання на бібліомалят чекало знайомство з зимовими святами, їхніми традиціями та особливостями. Вони знайшли відповіді на всі запитання, що їх цікавили. Чому Святий Миколай залишає різочки, навіщо прикрашати ялинку та звідки Дід Мороз знає про всі бажання дітей. І, звичайно, не змогли не скористатися цими знаннями, щоб написати листа Святому Миколаю.


В медіа-центрі на учасників розвиваючої студії «Бібліомалята» чекало особливе завдання - дізнатися в які ігри можна грати на вулиці взимку. Серед усього переліку юні читачі обрали свою топ-п’ятірку: катання на санчатах, ковзанка, сніжки, ліплення сніговика, створення янголів в снігу та годування пташок з власноруч виготовлених годівничок.


Вже наступної зустрічі 26 грудня об 11.00 на учасників розвиваючої студії для дошкільників «Бібліомалята» чекають неймовірні пригоди в театралізованій казці «Де сховалася зима».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік