11 лютого 2022

День веселих витівок та жартів

Хіба Ви не чули про "українського Андерсена", твори якого вирізняються яскравими персонажами, веселими й захопливими пригодами, фірмовим авторським гумором, а також повчальними історіями, які виховують у дітях тільки позитивні риси? Тоді Вам і Вашій малечі вкрай необхідно і обов’язково потрібно завітати до молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для  дітей імені Дніпрової Чайки на День веселих витівок та жартів, який відбудеться у неділю, 13 лютого об 11.00 годині.

Саме в цей день і в цей час «Читай-компанія» буде святкувати День народження Лісової школи, яка вже сороко років, завдяки автору золотого фонду дитячої класичної літератури Всеволоду Нестайку, плідно працює та виховує не одне покоління малюків.

Разом із їжачком Колькою Колючкою та зайчиком Косею Вуханем усі присутні «сядуть» за парти спеціалізованої музичної лісової школи та будуть вивчати не лише ведмежу мову разом із Бурмилом Михайловичем Ведмедем, а й лісову математику – з Пантерою Ягуарівною, лісову історію – з Мамонтом Африкановичем  та інші рідкісні предмети, які зустрічаються лише у фантастичній, казковій повісті під назвою «Дивовижні пригоди в лісовій школі». Ми запрошуємо ласкаво - буде весело й цікаво! Тож мерщій, не зволікайте  на уроки поспішайте!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік