понеділок, 14 лютого 2022 р.

День шаленого кохання… до книг…

До найкращих та найкрасивіших речей
у світі неможливо доторкнутися.
Їх можна відчути лише серцем.

Хелен Келлер

День усіх закоханих – це чудове свято, коли дорослі та діти дарують одне одному приємні подарунки, "валентинки" з добрими побажаннями. Саме напередодні 14 лютого працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей запросили любителів читання на зустріч у «Бібліокафе».

На дітей чекали веселі розваги та конкурси. Разом з бібліотекаркою читачі згадали про історію виникнення Дня Святого Валентина, а також про традиції його святкування в різних країнах світу. 

Вирушивши у літературну мандрівку сторінками популярних творів сучасних письменників, діти дізналися про цікаві історії кохання. Проявити себе в ролі креативного художника наші читачі змогли під час конкурсу «Намалюй смайлик». Перемогла, звичайно, дружба 😉.

Під час гри «З’єднай серце» діти складали відомі цитати із кращих дитячих книг, відгадували їхні назви та авторів творів. У наступному конкурсі читачі кидали кубик, обирали сердечко з відповідним номером та відповідали на літературні запитання, пов’язані з традиціями Дня Святого Валентина.


Наприкінці зустрічі читачі поділилися своїми уподобаннями та продемонстрували книги, які найбільше запали їм у серце.


Засідання клубу пройшло дуже весело та пізнавально. Отримавши гарні емоції на цілий день, читачі обрали собі нові книги, які обов’язково стануть улюбленими книжковими друзями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік