04 лютого 2022

Читачі завзяті на Бібліо-party

Чи уявляли собі колись маленькі читачі та їх батьки, що святкувати  День народження можна не один раз на рік, а, наприклад, цілий тиждень чи місяць? Усвідомлювати таке складно, але можливо. 

Саме з цього приводу, щоб дарувати свято майже кожен день, з нагоди свого Дня народження, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки збирає навколо себе велику читацьку родину з усієї області та міста.


Щоб привітати свого друга, улюблену бібліотеку, сьогодні до онлайн спілкування поспішили приєднатися вихованці Херсонської спеціалізованої школи№30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови, опорний заклад «Чаплинська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів» Чаплинської селищної ради Херсонської області, Кочубеївська філія заклад І – ІІ ступенів опорного закладу Орлівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дитячий садок» Кочубеївської сільської ради, опорний заклад «Чаплинський ліцей» Чаплинської селищної ради Херсонської області та читачі Миколаївської області  - Любомирівський ЗЗСО І–ІІІ ступенів Березнегуватської селищної ради Баштанського району. 

Потрапивши на веселе Бібліо-party, завзяті та ерудовані читачі «зустрілися» з лагідним, але чомусь не веселим Домовичком-Казковичком та пані Чакалкою. Потрібно було негайно з’ясувати, що ж таке трапилося в бібліотеці, що так засмутило і турбує її вірного охоронця. 



Та коли в тебе багато друзів та сила-силенна помічників можна впоратися із будь-якими труднощами. А для цього лише потрібно: добре, чарівне слово, радісна, осяйна посмішка та купа веселощів і розваг.

Урочисті події, щодо 98 річниці Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки тривають і ми із задоволенням цілий місяць будемо дарувати своїм читачам позитивно забарвлені емоції та радість зустрічі з ЇЇ Величністю - Книгою.


1 коментар:

Додайте ваше ім'я та вік