07 лютого 2022

Медіа-подорож навколо світу

Мандрівка, це так захопливо, незвичайно – справжній світ пригод! Юні читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відправилися в справжню медіа-подорож навколо світу. Так-так, саме наймолодші наші читачі, учасники студії розвитку для дошкільників «Бібліомалята» зібралися у мандрівку. А щоб подорож вийшла вдалою, її потрібно добре спланувати, а особливо правильно обрати транспорт на якому можна пересуватися. Адже його так багато! Що малятам підійде краще?


Обираючи собі місця, які юні читачі хотіли б відвідати, вони вирішували, який транспорт їм потрібен. Автомобіль, автобус, може потяг, а як чудово було б мандрувати на кораблі, та швидше б було, напевне, літаком чи гелікоптером. Адже не в кожне місце можна доїхати по землі та дістатися водою.

Тому до вибору транспортних засобів було вирішено підійти відповідально. За допомогою комплектів пазлів, відібрали та склали десять видів транспорту, визначилися з його назвою та професіями людей, що ним керують. А ще, розділивши транспорт за способом пересування, кожний учасник обрав для себе вподобаний. Спільними зусиллями розмалювали пейзаж місця до якого вирішено було мандрувати та проклали маршрут пересування.





Загальну мрію про незвичайну подорож на кораблі також реалізували. Кожен учасник розвиваючої студії «Бібліомалята» створив власний творчий проєкт «Під вітрилами». За допомогою картону, кольорового паперу, а особливо своєї уяви створили пано на морську тематику з об’ємними кольоровими вітрилами.



А головне те, що все це проходило легко та просто для наших юних мандрівників під час ігор та розваг. Тож чекаємо на наших наймолодших читачів в розвиваючій студії для дошкільників (4-6 років) «Бібліомалята», запрошуємо пізнавати світ та зростати разом з нами!  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік