03 лютого 2022

Бібліотека збирає друзів!

1 лютого Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки відзначала свій 98-й День народження. 

Саме в цей день розпочалася реалізація задуму - об’єднати всіх читачів – дітей з різних районів Херсонської області в єдину читацьку родину для святкування цієї дати. Два рази на тиждень, протягом місяця, за допомогою онлайн зв’язку маленькі читачі  матимуть змогу познайомитися з книгозбірнею, привітати її та її гостей з Днем народження, розважитися та відпочити, не виходячи з дому.



Першими «зірочками» святкування стали вихованці закладу повної загальної середньої освіти №1 ім.О.Я. Печерського Білозерської ОТГ. Онлайн відвідувачі  допомагали Домовичку, персонажу багатьох казок, що живе в бібліотеці та оберігає іі та її читачів від усього лихого, покращити свій побут, кмітливо та мудро скласти «мапу» страв для мультяшних героїв, розважити їх і себе танцями, піснями, віршами, різноманітними іграми та жартами. 



Тож, приєднуйтесь і ви до такого масштабного торжества під назвою «Бібліотека збирає друзів!», бо наша бібліотека не тільки збирає разом шанувальників і поціновувачів книги та читання, а й об’єднує і зміцнює це товариство! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік