20 лютого 2022

Весело граємо, день народження відмічаємо!

Коли в тебе, юний друже, багато друзів, класний настрій та ще й день народження, і ти в сумнівах, де тобі його відзначити, тоді тобі неодмінно треба завітати з веселою юрбою до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Саме так і вчинила іменинниця Анастасія.

На дітей у бібліотеці чекали казкові персонажі кролик Крош та сніговик Олаф. Вони повели дітвору в чарівний світ пригод, наповнених веселощів, ігор, танців.


Олаф запропонував дітям музичні ігри, конкурси, танцювальну програму, адже весела музика, запальні танки завжди піднімуть та налаштують святковий настрій.


Кролик Крош, справжній майстер, навчив Анастасію і її гостей виготовляти вітальну листівку. Такими листівками можна привітати іменинницю, маму і тата, друга. Вона точно сподобається всім, тому що зроблена з любов’ю.



Яке ж день народження без ігор. Крош і Олаф – ще ті любителі погратися, а з дружною компанією в рази веселіше.



Ось вони провели естафету, визначилися, що всі дітки люблять змагатися, потім склали з кубопазлів різних журнальних героїв, а ще у нічному лісі збирали шишки та дізналися деякі секрети комп’ютерних ігор. 


Вправність, рухливість, спритність, кмітливість, дружня взаємодопомога – ось риси, які притаманні іменинниці та її гостям. 

А завершився іменинний день у бібліотеці для веселої дітвори танцювально-дискотечною програмою.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік