четвер, 17 лютого 2022 р.

Бібліотека збирає друзів!

Карколомні та жартівливі пригоди невгамовного, непосидючого, дуже розумного  Домовичка- казковичка, який живе і працює вже дев’яносто дев’ятий рік у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки і який нещодавно святкував День народження, тривають.

Нині на онлайн зустріч до нього поквапилися опинитися малі книголюби, учні перших класів Школи гуманітарної праці та учні початкових класів Любомирівського ЗЗСО І - ІІІ ступенів Березнегуватської селищної ради Миколаївської області, які самі напередодні гучно і розкішно святкували свій перший рік навчання та тридцятиріччя закладу, котрий всього за півроку для них став рідним. 


Та як же зробити бібліотечне і шкільне свято феєричним та незабутнім? Як розважити та потішити головного героя свята, який чомусь трішечки засмучений? Відповіді на ці запитання з’ясовували всі разом злагодженою командою, командою справжніх знавців веселощів, витівок, жартів та гарного настрою. 



Часу сумувати та нудьгувати зовсім не залишилося, бо свою підтримку і допомогу, захоплюючі та забавні ідеї запропонували не тільки малюки по той бік екрану, а й відомі герої сучасних мульісторій.

Отже, День пригод у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки видався на славу, бо з нею завжди поруч вірні друзі – завзяті та розумні читачі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік