15 лютого 2022

З книги на екран!

Що краще, дивитися або читати? Для користувачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки це не проблема, адже ми можемо задовольнити найвимогливіші потреби, як книголюбів, так і кіноманів. І навіть коли, це все поєднується в одній особі – в медіа-центрі можливо все! На будь який смак, від документальних фільмів та аудіо книг сучасних українських авторів до екранізації улюблених творів, навіть в 3D форматі.

Ось і сьогодні, постійні читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової чайки завітали до медіа-центру, для перегляду екранізації своїх улюблених творів. Адже так цікавіше: спершу прочитати книгу, уявивши собі усі події, програвши в голові сюжети. Тоді переглянути фільм, і порівняти своє уявлення з баченням інших, які детально вивчили твір і адаптували її від читачів до глядачів.


Запрошуємо і вас, пропустити фільм через фактор особистого сприйняття і порівняти втілення фантазії іншої групи читачів. Якщо ви хочете побачити картину, яку створив письменник, читайте книги, фантазуйте, уявляйте. А якщо ви хочете порівняти своє бачення твору з іншими читачами то переглядайте екранізації. Бо кожен бачить історію зовсім по іншому і так приємно зібратися в колі друзів, у своїй улюбленій бібліотеці, для обговорення книжки чи фільму.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік