пʼятницю, 11 лютого 2022 р.

«НезвиЧАЙні історії» в бібліотеці

Учні «Школи життя» завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки і потрапили  у вир подій, тому що  стали учасниками нового проєкту «НезвиЧАЙні історії в бібліотеці». Проєкт стартував у 2022 році і вже знайшов багато прихильників серед учнівської молоді Херсонщини. 

Сьогодні юні читачі мали змогу познайомитись з гранями таланту письменника Юрія Голобородька. Захід складався із двох дій.



Під час першої дії діти за допомогою оригінальної презентації пережили трагічні події незвичайної долі Юрія Костянтиновича, переглянули фото із сімейного архіву родини, послухали уривки із його книг та спогади друзів і членів родини.

Друга дія вимагала зміни локації, яка розгорнулась біля виставки «Літературні пастелі Юрія Голобородька».




На інтерактивній виставці, присвяченій творчості письменника, розмістилися запитання. Тож діти включилися у гру. Кожний учасник заходу кидав кубик і в залежності від того, яка цифра випала, знаходив питання під цим номером на полиці. Тож діти із задоволенням демонстрували отримані під час заходу знання. 

Однакову кількість балів отримали два гравця. Тож їх чекало наступне випробування - питання вищої складності.

Переміг у літературній грі Володимир Махаринець і отримав диплом «Знавця творчості Юрія Голобородька».

Діти зацікавились творами письменника і сказали, що із задоволенням прочитають оповідання Юрія Голобородька, які можна знайти на полицях Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік