08 лютого 2022

Святковий час єднає нас

Аби приєднатися до святкування дня народження  улюбленої бібліотеки не треба долати  десятки кілометрів. Черговий раз Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки зустрілася в онлайні зі своїми віддаленими користувачами, щоб влаштувати для них незвичне торжество.

Учні 3 класу Вадимського закладу повної загальної середньої освіти Мирненської  селищної ради та учні початкових класів Новоолександрівської гімназії Каланчацької селищної ради  познайомились з Домовичком-Казковичком, який вже протягом 98 років є охоронцем книжкової скарбниці, та Чакалкою – головною героїнею книжок сучасного українського дитячого письменника Івана Андрусяка.


Разом з ними вони влаштували літературний фуршет, фірмовою стравою якого був торт «Привітальний», що складався з побажань, які діти писали у чаті.

Також до святкування  приєдналися й інші улюблені герої книжок та мультфільмів: Олаф, Крош та Папус.


Саме вони і влаштовували для маленьких онлайн-гостей цікаві конкурси, ігри  та розваги. Разом вони танцювали, співали розгадували загадки та казкові переплутанки.

Сьогодні для наших користувачів свято завершилось, але ми з нетерпінням чекаємо нових зустрічей, що відбуватимуться протягом місяця. Тож  для багатьох дітей цікаві зустрічі та несподіванки ще попереду!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік