неділю, 20 лютого 2022 р.

Казки читай та німецьку вивчай!

Так думає викладач німецької мови Херсонської ЗОШ № 45 Пятиркіна Сніжана Олександрівна, бо діти із задоволенням читають казки і дізнаються цікаві факти про життя, побут та звичаї носіїв мови. Для її вихованців ми підготували та провели захід у застосунку ZOOM, присвячений казкам видатних німецьких казкарів-братів Грімм. 


Приємно, що учні добре знайомі із більшістю казок видатних німецьких братів і їхні знання стали у нагоді, коли ми відповідали на запитання онлайн вікторини про життєвий та творчий шлях Якоба та Вільгельма Гріна.


Знання історії теж важливі, коли йдеться про казки, бо королі та принци проживають не в усіх країнах світу. Школярі з легкістю впоралися із цим завданням і водночас вивчили назви цих країн німецькою мовою. З легкістю наші юні слухачі впоралися із мовою тварин та рисами характеру головних героїв багатьох казок. 


Ілюстрації у книгах казок дуже важливі, адже вони допомагають візуально розкрити зміст та риси головних діючих осіб. Виконуючи онлайн тест на знання казок та їхніх героїв, учні легко впоралися із завданням.


Дякуємо учням за чудову роботу та особисто викладачу німецької мови Пятиркіній Сніжані Олександрівні за співпрацю.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік