понеділок, 7 лютого 2022 р.

"Гурмани читання" і не тільки…

Читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки справжнісінькі "гурмани читання". Адже сьогодні в дитячій бібліотеці можна знайти не лише неймовірну кількість книг на різноманітну тематику, включно із найсвіжішими новинками сучасних дитячих авторів, а й різноманітні та численні клубні об’єднання створені з думкою про дітей та відповідно до їх потреб та зацікавлень.


Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки – сучасний дозвіллєвий центр, де можна відвідувати безліч тематичних занять та майстер-класів чи взагалі, просто відпочивати.



Як це зазвичай, роблять читачі медіа-центру в зоні релакс-читання під час «Години слуханок»,  або, наприклад, цієї неділі під час «дегустації» відео новинок.


Так, для юних гурманів, які полюбляють не лише читати чи грати в різноманітні бібліотечні настільні ігри, щонеділі в медіа-центрі здійснюють віртуальну подорож в «Мультиплікаційний світ разом з бібліотекою». Переглядають екранізації нових, сучасних та давно відомих літературних творів та казок. 




А щоб було цікавіше, читачам пропонують після перегляду взяти екранізований твір, прочитати, порівняти та обрати, що їм подобається більше. Всіх бажаючих приєднатися до наших читацько-глядацьких експериментів, запрошуємо щонеділі до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, адже візит до бібліотеки - важлива частина робочого тижня кожної дитини.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік