10 травня 2024

З любов’ю до матусі

День матері - це не просто календарна дата, це одне з найзворушливіших свят, яке відзначається у всьому світі. Це день, коли ми висловлюємо свою безмежну любов та вдячність тій, хто дав нам життя. Кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами.
Напередодні Міжнародного дня матері, який цьогоріч буде святкуватися в Україні 12 травня, співробітники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запросили учнів 2-го класу Херсонської спеціалізованої школи I-III ступенів №57 з поглибленим вивченням іноземних мов та учнів 3-го класу Херсонської загальноосвітньої школи I-III ступенів №55 взяти участь в інтерактивній грі «З любов’ю до матусі», де кожен зможе висловити свої почуття через творчість та поетичне слово.
На початок гри діти розширили свої знання про історію свята, дізналися, що велич материнства завжди знаходила відображення у творах видатних митців, а найтепліші слова віддаються матерям у творчості письменників, поетів та композиторів. Зокрема, учням було показано книги про маму, які розкривають важливі аспекти материнства та навчають піклуванню про найріднішу людину.
Висловивши свої думки про те, як святкують День матері в Україні, юні учасники з великим ентузіазмом долучилися до створення букетів для своїх мам. Щоб кожен квітковий бутон потрапив до букета, діти виконували завдання, запропоновані у грі. Вони складали прислів'я про матір, розшифровували і знаходили слова, що відображали любов до найріднішої людини – мами. Математична хвилинка допомогла навести порядок у квартирі.
Свою освіченість у літературі та питаннях навколишнього середовища діти продемонстрували у грі «Звари борщ», де вони відповідали на запитання, щоб продовжити процес приготування страви. Склали вірш для матусі, обираючи правильні слова. Щоб продовжувати гру активно та без втоми, провели жваву руханку.
Інтерактивна гра "З любов'ю до матусі" допомогла не лише весело провести час, а й виявити свою творчість, увагу до деталей та бажання зробити приємне своїм рідним. Ця подія залишить незабутні враження в їхніх серцях та стане ще одним сприятливим кроком у вихованні поваги та любові до матерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік