30 травня 2024

Весела плутанина

Діти всього світу обожнюють казки. Малюки до читацького віку люблять їх слухати, а ті, хто вже навчився читати, найчастіше читають саме казки. В цьому немає нічого дивного, оскільки казки відіграють надзвичайно важливу роль у житті дитини.
Працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запросили юних відвідувачів точки «Спільно» UNICEF Херсон на літературну гру «Весела плутанина» щоб перевірити себе у конкурсах та вікторина на найкращого знавця казок та мультфільмів.
На початку заходу бібліотекар разом з дітьми пригадали які бувають казки, чим народна казка відрізняється від авторської та пригадали назви улюблених казок.
Першою була вікторина «Вгадай казку» де учасники за описом легко вгадали казки «Івасик Телесик», «Кривенька качечка», «Котигорошко», «Солом’яний бичок» та інші зашифровані у тексті.
У вікторині «Знавці мультфільмів» переможців не було, діти дружно промовляли назви та імена героїв про яких були питання.
Відчути себе героями книжок та пройти випробування змогли всі гравці у рухливих конкурсах «Спритне мишеня» де мишенята тікали, а котик їх ловив. А у конкурсі «Пройти місток» вправно перестрибували перешкоди уявляючи себе мужніми героями пригодницьких казок.
На відмінно виконавши всі завдання діти із задоволення поділилися своїми досягненнями у грі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік