28 травня 2024

Знавці казок

У реаліях сьогодення, важливо мати можливість знайти моменти для гарного настрою та спілкування. Саме тому, працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, приділяючи особливу увагу підтримці ментального здоров’я і емоційного благополуччя у дітей, завітали до точки "Спільно" UNICEF Херсон, щоб разом з відвідувачами зануритися у чарівний світ казок, та весело провести час.
Бібліовікторина «Знавці казок» залучила до участі як дорослих так і малих. Для досягнення фіналу необхідно було подолати п'ять зупинок, де гравців чекали цікаві творчі завдання.
На першій зупинці відвідувачі уявили себе казковими героями і відтворювали пісеньки: колобка, мами Кози з казки Вовк і семеро козенят, пригадали як гукала мама Івасика Телесика, якою пісенькою лякала Коза Дереза помічників зайчика.
На зупинці №2 знайшли загублені речі і допомогли відшукати власників.
Прочитали телеграми від казкових героїв на третій зупинці і вгадали, хто їх надіслав.
Незвично і по справжньому театрально відвідали зупинку№4 під назвою «Пантоміма». Гравці демонстрували свою творчість, зображуючи казкових персонажів, таких як Пан Коцький, лисичка-сестричка, зайчик та Колобок, через невимушену гру рухів та жестів.
На п’ятій зупинці занурились в історію виникнення казки, пригадали відомих казкарів та написали свою сучасну казку про Червону шапочку, яка не тільки підняла настрій а й показала, що разом можемо творити нові історії, і що кожна казка може мати свій унікальний сучасний вигляд.
Кожна зупинка стала захопливою подорожжю у світ фантазії, де дорослі та діти змогли відчути себе справжніми майстрами казок і надихнула нас відчути позитивні емоції та задоволення від спілкування та спільної творчості.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік