13 травня 2024

Nav!Коло книги – бібліо-рейс до країн ЄС!

З кожним роком Дні Європи в Україні відзначаються як символ злагоди, співпраці та прогресу. Це травневе свято, під час якого відбуваються різноманітні заходи, відображає важливість спільного шляху України до Європейського союзу та підтримки європейських цінностей.
З цієї нагоди Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки ініціювала рідкісний бібліо-рейс для учнів початкової школи Херсонського Таврійського ліцею до країн ЄС, завдяки якому маленькі європейці нашої країни познайомилися з деякими країнами Європи.
Для того, щоб вирушити у тур, присутні придбали квитки та визначилися з європейськими цінностями, які природньо об’єднують усіх людей. А далі бібліо – літак переніс хлопчиків та дівчаток до Франції, Німеччини, Данії, Італії, Швеції. Крім традицій та цікавих фактів, читачі дізнавалися ще й про винаходи країни, в яку потрапляли, та про відомих представників дитячої літератури.
Тож, бібліо-рейс до країн ЄС – це унікальна можливість приєднатися молодому поколінню до нашої спільної мрії про єдність та мир разом з європейськими друзями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік