13 травня 2024

Розумні, кмітливі, начитані!

Майбутнє будь-якої країни безумовно залежить від її молоді. Сучасні діти України мають великий потенціал стати основою майбутнього успіху своєї країни. Тому дуже важливо забезпечити їм якісну освіту, яку і намагаються надати батьки, вчителі, бібліотекарі.
Херсонська обласна бібліотека імені Дніпрової Чайки влаштувала для учнів молодшої школи Херсонського спеціалізованого закладу І-ІІІ ступенів №54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов справжні інтелектуальні гарячі перегони задля «прокачки» знань, умінь та навичок стосовно української мови, історії, географії та навколишнього середовища.
Під час гри учасникам бібліотечної онлайн активності доводилось здійснювати подорож сторінками улюблених книг, пізнавати героїв відомих і невідомих творів, розвивати пам’ять, кмітливість, увагу та мислення, проявляли швидкість при виконанні завдань.
Розв’язання певних вправ не тільки захопило дітей, але й продемонструвало дух дружби та поваги один до одного в класному колективі.
Таким чином, майбутнє України залежить від якості виховання та освіти її сучасних дітей, а також від того, наскільки успішно країна та доросле оточення зможуть створити умови для їхнього розвитку та самовираження. Наше майбутнє в наших руках!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік