06 травня 2024

Весняне сонечко з небес говорить всім – «Христос Воскрес!»

Ось і настав час Великого дива - дива під назвою Воскресіння Ісуса Хреста, яке є символом нового початку та відродження, подією, котра надає надію навіть у найскладніші моменти життя.
В цей особливий день навіть звичайні речі набувають особливого значення і все навкруги - звуки дзвонів, пісні пташок та шелест дерев – стають чарівними мелодіями, які сповіщають про найкращі сподівання, добро і вічність. З такою чарівною казкою, як Великоднє диво поквапилися глибше та детальніше познайомитися учні 2-Б, 3-А класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 44, учні 3-4 класів Херсонського Таврійського ліцею та учні 4-х класів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов.

Великодні пригоди розпочалися із пошуку та тлумачення символів цього свята, «розфарбуванням» крашанок, «розмальовуванням» мальованок, «розписуванням» писанок та розвідуванням значення такого розмаїття кольорів і орнаментів, якими прикрашають яєчка в Україні, пригадуванням про традицій святкування Великодня.
Розшифрування ребусів, складання святкових віршів та привітання один одного з Великоднем надали емоційного та чуттєвого забарвлення локації духовності, яку організувала Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки для присутніх.
Тож, нехай Великдень стане для всіх часом внутрішнього зростання та відродження, часом подяки за дар життя та нових можливостей. Хай віра в перемогу добра над злом буде нашим притулком у будь-яких випробуваннях, а любов і мир панують у наших серцях і в усьому світі. Христос Воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік