06 жовтня 2024

Патріотичне серце

Бібліотекар Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, разом із маленькими жителями селища Інженерне провела майстер-клас з виготовлення патріотичних поробок. Діти створювали паперові серця в національних кольорах – блакитному і жовтому, що символізують небо та пшеничні поля України. Захід був присвячений не лише українській символіці та любові до Батьківщини, але й шануванню захисників та захисниць України.
Кожне створене серце стало символом вдячності та підтримки тим, хто боронить нашу державу.
Під час майстер-класу «Патріотичне серце», бібліотекар розповідала дітям про відвагу українських військових, їхню самовідданість і важливу роль у збереженні незалежності та свободи нашої країни.
Також юні читачі познайомилися з книгою «З Україною в серці» в якій знаходяться вірші не тільки прославлених класиків Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка, але й поетів нашого часу: Ліни Костенко, Дмитра Павличка, Сергія Жадана.
Такі зустрічі є не лише нагодою для розвитку дитячої фантазії, а й допомагають формувати патріотичну свідомість молодого покоління, пробуджують любов до рідної землі та повагу до тих, хто її захищає. Майстер-клас «Патріотичне серце» завершився теплими словами на підтримку наших героїв, а маленькі патріоти залишили свої серця як символ єдності та вдячності українським воїнам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік