18 жовтня 2024

Простір, що зберігає історію!

Бібліотеки сьогодення – це не просто зібрання книжок – це простір, що зберігає історію, бо кожна книга на їхніх полицях – часточка життя, досвіду, мудрості того, хто її написав. Потрапляючи в такий простір, чи то через книгу, чи то завдяки цифровим технологіям, читач має можливість знайти не тільки цікаві факти, а й відповіді на прості та складні запитання, вчитися, відпочивати, мріяти, міркувати.
За скарбами знань, думок, ідей та мрій, завдяки VR-туру, відправилися учні 2-А класу Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №50 імені Романа Набєгова до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, яка, хоч і віртуально, але радо відчинила двері для своїх нових користувачів.
Отримавши квітку бажань, маленькі читайлики відкривали для себе секрети та шукали родзинки кожного відділу, дізнавалися про незвичайну літературу, розв’язували книжкові та бібліотечні плутанини, повторювали правила поведінки з книгою.
Не зважаючи на складні часи, наша книгозбірня залишається осередком і простором для нових можливостей, виконуючи свою основну місію – збереження та поширення знань, популяризація книги та читання. І не дивлячись на те, як змінюється світ, ми завжди знаходимо шляхи залишатися корисними та необхідними для своїх читачів, стаючи для них цінним ресурсом з великою кількістю пригод, відкриттів, нових книгами-друзями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік