25 жовтня 2024

Рідна Херсонщина: пензлем і серцем

З нагоди відзначення другої річниці визволення міста Херсона та територіальних громад правобережної частини Херсонської області від російських окупантів Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки запрошує юних патріотів взяти участь в обласному конкурсі дитячих малюнків «Рідна Херсонщина: пензлем і серцем».
Конкурс проводиться за ініціативи Херсонської обласної військової адміністрації. Організатори Конкурсу - Департамент реалізації гуманітарної політики ХОДА та КЗ "Херсонська обласна бібліотека дітей імені Дніпрової Чайки" Херсонської обласної ради.
До участі у Конкурсі запрошуються учні та вихованці закладів загальної середньої освіти Херсонської області. 
Творчі роботи, в яких діти представлять своє бачення нескореної Херсонщини, потрібно надсилати до 30 жовтня 2024 року на електронну адресу організаторів конкурсу: patriotic.marathon2023@gmail.com (з інформацією: прізвище, ім'я автора роботи та освітній заклад).
Малюнки будуть розміщені з використанням платформи Padlet на веб-представництвах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Оцінюватиме  творчі роботи та визначатиме переможців компетентне журі. 
1 листопада будуть підбиті підсумки Конкурсу за участі керівництва Херсонської області, членів журі та оголошені переможці, які отримають відзнаки й подарунки.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік