10 квітня 2024

Джерело натхнення сучасності!

Дитяча бібліотека є не лише символом минулого, вона є невичерпним джерелом натхнення, запалу позитиву і нових ідей для теперішнього світу, сучасних дітей.
Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки продовжує свою місію, запрошуючи маленьких херсонців до себе на гостини. Нині онлайн знайомство з книгозбірнею здійснили учні 1- х класів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов.
Юні читайлики потихеньку, поступово пересувалися та знайомилися із відділами бібліотеки, а опинившись у цікавому, дивовижному, неймовірному світі книг, знайшли відповіді на такі запитання – «Що таке бібліотека?», «Хто такий читач?», «Чи можна голосно читати в читальній залі?», «На якій відстані, читаючи, потрібно тримати книгу від очей?».
Та яка ж бібліотечна зустріч – подорож без загадок, лабіринтів, «рухливих» казкових перегонів та простих дитячих веселощів? Тут було все! Тож, бібліотека завжди залишається невичерпним джерелом, яке постійно приваблю, завдяки якому кожен може знайти свій шлях до мудрості та розвитку, розваг та відпочинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік