06 квітня 2024

Казковими шляхами Андерсена

Пройти казковими шляхами відомого данського казкаря Г.К. Андерсена, запросили учнів третіх класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 співробітники медіа-центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Відомі у всьому світі твори залишаються джерелом натхнення для дітей і дорослих протягом понад двох століть, передаючи важливі життєві навички та цінності через свої історії.
Свій казковий шлях, юні читачі розпочали з ознайомлення з життєвим і творчим доробком Г. К. Андерсена, віртуально відвідавши маленьке містечко Оденсе, де народився письменник. Де дізналися про захоплення малого Ганса та його перший ляльковий театр, який він створив власноруч.
Кольорові ілюстрації та гра «Знайди пару» заохотили дітей назвати всі відомі їм казки письменника і поділитися враженнями від їх сюжетів та вчинків героїв.
Під час перегляду відео читачі переконалися у тому, що геніальність Г.К.Андерсена полягає у створенні казок на основі власних сюжетів, натхнених життям.
Наголошуючи на широкій популярності Андерсена та значному впливі його творів на читачів і процес виховання, ми не залишили поза увагою те, що Міжнародний день дитячої книги відзначається саме у день народження цього письменника.
Свою ерудицію та знання творів відомого казкаря, діти продемонстрували під час літературної гри «Казкові мандри».
Нові факти з життя Г.К.Андерсена, інтерактивні ігри та відео сюжети допомогли дітям краще зануритися у літературний світ всесвітньо відомого казкаря.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік