22 квітня 2024

Ти про рідну Землю дбай і завжди оберігай

Із розвитком цивілізації та науково-технічного прогресу, бурхливим зростанням кількості населення на Землі, обсягів виробництва та його відходів проблеми стосунків між природою та суспільством дедалі загострюються. Відбувається отруєння річок і морів, забруднення повітря, знищення лісів, зникають сотні видів тварин і рослин, зростає загроза кліматичних аномалій, ерозія та виснаження ґрунтів. Тож під час чергових еко-зустрічей з учнями 8-х класів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов ХМР та учнями 6-х класів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови ХМР  говорили про важливі питання  та екологічні проблеми людства.
Закцентували увагу учнів на розумінні основних екологічних термінів і понять, переглянули тематичне відео "Вплив людини на екосистему планети", провели бесіди та інтерактивні ігри про важливість і доцільність сортування сміття.
Для узагальнення знань більш детально зупинились на калейдоскопі корисних екопорад та принципі "3R", які допоможуть не лише врятувати нашу планету від усіх загроз та небезпек, а й відновити її екосистему.
А на завершення заходу переглянули добірку тематичної літератури та сформували мотиваційну хмаринку "Як кожен із нас може вплинути на екологічний стан планети?"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік