13 квітня 2024

Шлях до зірок!

Всесвітній день авіації та космонавтики святкується щорічно 12 квітня. Це свято присвячене досягненням людства у сфері авіації та космонавтики, а ще є нагадуванням про те, як важливо продовжувати досліджувати небесні простори і розвивати авіаційні технології для подальшого розвитку.
Уявити політ у космос, де небо ніби безмежне полотно, а зорі — маленькі вогники та прокласти шлях до зірок порекомендувала Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки своїм постійним читачам – учням 4 – х класів Херсонського Таврійського ліцею.
Обертаючи «космічний» калейдоскоп, працівники молодшого відділу намагалися присутнім відкрити чудовий Всесвіт, пригадуючи планети Сонячної системи, тваринок, які першими прокладали шлях до зірок, першу людину, яка з космосу побачила нашу блакитну планету, першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка.
А космічні веселощі та ігри дали можливість засіяти в дитячих серцях насіння допитливості та мрій про велике. Іншими словами, чарівність цього свята полягає в тому, що ми дорослі маємо можливість нагадати дітям – навіть найбільші подорожі в житті розпочинаються з першого маленького кроку до мрії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік