25 квітня 2024

Добрі вчинки для планети

Міжнародний день Землі – це день, який об'єднує людей усього світу у справі захисту навколишнього середовища та нагадує, що Земля, яка дала нам життя, унікальна і потребує захисту. Відділ медіа-центр Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової запросив юних відвідувачів точки «Спільно» UNICEF Херсон зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища в еко-грі «Добрі вчинки для планети».
Під час гри діти відчули себе справжніми захисниками нашої планети. Відгадування загадок, визначення кольорів нашої планети та її унікальності – все це дало можливість не тільки розважитись, а й одночасно засвоїти важливі принципи захисту навколишнього середовища.
Юні відвідувачі дізналися про важливість сортування сміття, збереження води. Але головне – діти побачили, що навіть невеликі добрі вчинки кожного з нас можуть мати величезний вплив на добробут нашої планети.
Вірші, рухлива хвилинка «Мандруємо по землі», збагатили наш захід поезією, веселим настроєм та стимулювали бажання оберігати нашу Землю.
Спільними зусиллями ми зможемо зробити нашу планету ще чистішою, зеленішою та кращою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік