23 квітня 2024

Юні переможці з міста-героя Херсон

Вітаємо переможців ІІI Всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків «Майбутнє планети у наших руках» з незламного міста-героя Херсон! 
Конкурс тривав з 25 лютого до 22 квітня 2024 року. 
І ось, нарешті, ми дізналися імена переможців, серед яких є читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.
Найвищу нагороду - ГРАН-ПРІ Конкурсу - у віковій категорії 5-8 класи здобула Злата АЛЕКСЄЄНКО, 11 років, м. Херсон. Назва роботи: «Рани мого світу».
Окрему відзнаку від Національної спілки художників України здобула Віра КРЮЧКОВА, 10 років, м. Херсон. Назва роботи: «Віра не згасне».
Оголошення переможців ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнку «Майбутнє планети у наших рука» відбулося 23 квітня під час прес-конференції, присвяченої  основній  меті Конкурсу – привернення уваги до проблеми знищення природи України в результаті війни.
Хоч як важко було визначати найкращих, але поважне Головне журі впоралося з цією надскладною та відповідальною справою на відмінно,  визначивши не лише переможців, а й встановивши додаткові відзнаки. Переможців відзначено дипломами та пам’ятними призами від організаторів Конкурсу.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік