26 квітня 2024

Сторінками казкового життя

Кожна доросла людина, пригадуючи своє дитинство, обов’язково згадує певну казку , яку читала або слухала і яка стала частиною її серця, оскільки саме цей твір відкрив для неї неосяжні світи, що переплітаються з реальністю, і який ніс в собі мудрість та вчення. І дійсно, дитяча казка – це перший наставник, який вчить вірити в себе та в те, що неможливе стає можливим, не втрачаючи надію в душі.
Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки цього разу зустрілася та порадила учням 3 - В класу Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №54 з поглибленим вивченням іспанської та інших іноземних мов пригадати фантастичні історії свого раннього дитинства та відправитись у квест – пригоди сторінками казкового життя.
Безперечно, у кожного з присутніх була своя улюблена оповідь, але разом, дружньою командою, подолавши усі завдання – перешкоди, які ставали на шляху, діти зібрали розкішний «букет» казок, котрий назвали справжнім скарбом народної мудрості.
Незрівнянно-захоплююча пригода завершилась зовсім не дитячими висновками, які хлопчики та дівчатка понесуть із собою у доросле життя, а саме – КАЗКА – це віра у себе, доброта та милосердя, важливість гарних і добрих стосунків у родині, магія уяви, значення порозуміння у дружбі.
Тож нехай казки завжди будуть з нами, нагадуючи про важливість мрій та фантазій у житті, про необхідність залишатися дитиною у душі незалежно від віку, надихаючи на нові відкриття та пригоди, навіть тоді, коли здається, що світ став занадто складним і серйозним.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік