15 квітня 2024

Новий горизонт мрій та відкриттів!

Збагатити життя дітей новою інформацією, надихнути молоде покоління на вивчення науки та сучасних технологій, стимулювати інтерес до космосу та сприяти формуванню нової генерації інноваторів та вчених мали намір працівники молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, залучивши учнів 3 - 4 класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 до космічних пригод.
Сівши у міжзоряний, космічний корабель під назвою «Жвавий дослідник», присутні «здійснили свої перші кроки» у великий космос та долучилися до захоплюючого світу науки і досліджень, вивчаючи межі нашого Всесвіту.
Зоряна місія розпочалася із знайомства Сонячної системи, з планетами і супутниками, які оточують наш дім – планету Земля, а далі були справжні випробування на «витривалість», на звання «справжнього астронавта», на перевірку здобутих знань, щодо науки астрономії.
Отже, такі заходи, які спрямовані на дитячі знання про космос, відіграють важливу роль у формуванні майбутнього покоління вчених, дослідників та інноваторів, які будуть вивчати та розвивати космічну галузь нашої країни в майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік